Nederlands
U bent hier: Nieuws

Nieuwtjes

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80]

7/6/2013

Een fijn plekje in de hemel vertaald in het Chinees

Een fijn plekje in de hemel - een verhaal van Brigitte Minne en ge´llustreerd door mijzelf - zal uitgegeven worden in China (bij Petrel Publishing House, waar Een plek naast de sla ook al is uitgegeven).

7/6/2013

Expo bib Genk + reizende tentoonstelling

De expo "Een zee van tijd" in de bibliotheek van Genk zou normaal lopen tot 31 mei 2013, maar wordt verlengd met een extra maand omdat er nog zoveel interesse voor is. Er wordt op dit moment ook gewerkt aan een reizend tentoonstelling, waarin een deel van de voorwerpen, illustraties en foto's te zien zullen zijn. Deze tentoonstelling zal uitgeleend worden aan andere bibs vanaf september tot juni 2014.

4/3/2013

Openingen van de tentoonstellingen

3 maart was een drukke dag voor mij. In de voormiddag was er de feestelijke opening van nieuwe vaste tentoonstelling "De wonderkamer" in het Literair Museum in Hasselt en in de namiddag was er een even feestelijke inhuldiging van de expo "Een zee van tijd" in de bibliotheek van Genk. Deze laatste expo loopt tot 31 mei 2013 in de jongerenafdeling van de bib.

25/2/2013

Picturale 2013

Er is een nieuwe editie van de Picturale in Ronse. Dit jaar doe ik mee met enkele illustraties uit Een fijn plekje in de hemel.

7/1/2013

Tentoonstellingen

In het voorjaar openen er enkele tentoonstellingen in Hasselt en Genk waar mijn illustraties te zien zijn. In het Literair Museum in Hasselt krijg ik een kijkkastje. Ook enkele andere illustratoren hebben zo'n kijkkastje mogen inrichten: Lieve Baeten, Frank Daenen, Benjamin Leroy, Kris Nauwelaerts, Wout Olaerts, Hilde Schuurmans en Leo Timmers, net als een aantal auteurs, zoals o.a. Ina Vandewijer (zij heeft het verhaal geschreven van mijn allereerste prentenboek Maanziek), Stefan Boonen en RenÚ Swartenbroekx. Ik ben ook uitgenodigd om mee te werken aan een tentoonstelling in de bibliotheek van Genk, naar aanleiding van de Jeugdboekenweek 2013. De naam van deze tentoonstelling zal "Een zee van tijd" zijn.

14/10/2012

Een plek naast Fien

Deze week bracht de postbode een groot pakket: enkele exemplaren van mijn nieuwste leesboek Een plek naast Fien. Het verhaal, geschreven door Aag Vernelen, is het vervolg van Een plek naast de sla. In dit verhaal wordt Fiens moeder verliefd, en Fien moet een plek vinden voor die nieuwe liefde.

30/3/2012

Amarita's juweeltjes

Sinds vandaag staat mijn nieuwe website Amarita's juweeltjes online. Onder de naam Amarita's juweeltjes vervaardig ik handgemaakte hebbedingetjes uit hout, gerecycleerde stofjes, zilverdraad, gerecupereerd garen, met hier en daar een pareltje en een fantasietje. Wil je jezelf wat opvrolijken, snuister dan eens tussen mijn romantische juwelen, sprookjesachtige broches, oorbellen en ringen. Elk stuk is uniek, net als jij.

25/1/2012

Een fijn plekje in de hemel

Het heeft even geduurd, maar mijn nieuwste prentenboek is uitgegeven. Deze keer is Brigitte Minne de schrijfster. "Een fijn plekje in de hemel" gaat over Wolf, een jongetje dat dol is op zijn oma. Hij wil dat ze het altijd naar haar zin heeft. Ook later, als ze in de hemel is. Mama zegt dat alle dode mensen en dieren naar de hemel gaan. Wat zal oma van al die drukte vinden? Zal ze er blij zijn?

12/3/2011

Een plek naast de sla in Denemarken

Niet lang geleden kreeg ik te horen dat "Een plek naast de sla" in Zuid-Korea zal verschijnen. En nu zal het boek in Denemarken verschijnen bij de uitgeverij Turbine Forlaget.

28/1/2011

Een plek naast de sla in Zuid-Korea

De Zuid-Koreaanse uitgeverij Hansol Education lanceert een hele reeks 'Learn to Read'-boekjes van uitgeverij De Eenhoorn op hun markt. Ook het leesboek "Een plek naast de sla", geschreven door Aag Vernelen en geïllustreerd door mij, zal uitgegeven worden in Zuid-Korea!

[1-10] [11-20] [21-30] [31-40] [41-50] [51-60] [61-70] [71-80]

Enkele recente boeken:

Een fijn plekje in de hemelEen plek naast de sla

Meer boeken